Русенци са известни със своя скептицизъм и съкрушителната си критика към собствения си град, който често описват като умиращ, със затихващи функции, където никакъв бизнес не върви и т.н. Действителността обаче съвсем не е толкова черна и ето ви поредния пример - магазин за музикални инструменти „Anitom“ се пренася в ново по-просторно помещение, за да предложи повече китари, повече детски инструменти, повече перкусии, повече подаръци и нови категории продукти.
„Когато започнахме преди 2 години, ни казваха „Русе няма музиканти“, „градът е мъртъв“, „музикалните магазини никога не работят тук“, но добре, че не се вслушахме! Благодарим на всички наши прекрасни клиенти, които ни подкрепиха и направиха възможно израстването в тези трудни за всички последни 2 години“, казаха от „Anitom“.
От 1 декември те отварят врати на улица „Славянска“, в помещението, където преди се намираше магазин „Мания“.
В последните години развлекателната индустрия безспорно бе сред най-затруднените. Изредиха се ограничения заради Ковид-19, затворени заведения, отменени концерти, инфлация, криза, а накрая и война, така че хората нямат много причини за голяма веселба. Но явно и този бизнес далеч на е на умиране, нещо повече - разраства се.