Нападателят на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов бе избран за играч номер 1 на 18-ия кръг на Първа лига. Националът отбеляза красив гол за 1:1 при визитата на Лудогорец.
„Първо, искам да благодаря за наградата, радвам се, когато има такива индивидуални отличия, но пак повтарям, за мен е важно отборът да върви напред, да взимаме успехи. Утре ни предстои мач за Купата, така че се надявам всичко да върви по план.  Ако не влезеш максимално концентриран и мобилизиран, може да стане грешка, но аз мисля, че нашият отбор е подготвен по най-добрия начин и не смятам, че ще имаме проблеми.
Целите са високи, защото отборът, както добре знаете, е доста добре финансиран и организиран, има професионалисти, които се грижат за нас. Отборът има голям потенциал, технически и физически, за да се бори за най-челните места, вече за конкретна цел ще видим за какво ще ни стигнат силите“, заяви Кирилов преди утрешното гостуване на Севлиево за Купата на България.
„Смятам, че в момента в националния отбор нещата се работи на доста професионално и високо ниво, има компетентни хора, които ни подготвят по най-добрия начин. Работим по-спокойно, но аз мисля, че доста голяма част от момчетата са нови, млади, не са натрупали тази негативна енергия, която имаше през последните години в националния отбор и това също е от значение. 
Младен Кръстаич има различен метод на работа спрямо предните треньори – не искам да правя сравнения, не е моя работа, но сега нещата са на доста високо ниво, работи се много от тактическа гледна точка, гледат се детайли, които в днешния модерен футбол са от голямо значение. Ако щете дори от физическа гледна точка, следят се кръвни изследвания, които модерният футбол ги изисква. Ако искаме да стигнем нивото на развитите държави, трябва да следваме тези стъпки“, завърши Радослав Кирилов.