Американският защитник Уокър Цимерман заяви, че САЩ се наслаждава на ролята на аутсайдер, докато той очаква с нетърпение да се изправи срещу капитана на Англия Хари Кейн.
Възпитаниците на Гарет Саутгейт започнаха участието си на Мондиала с убедителен успех с 6:2 срещу Иран, а САЩ завърши 1:1 с Уелс.
След сблъсък с Цимерман Гарет Бейл вкара гол от дузпа в началото на мача от група "B", а американският централен защитник сега се готви да се изправи срещу Кейн, който изглежда е избегнал сериозна контузия на глезена.
"Винаги ми е приятно да играя мачове, в които си редом с някой, който е от световна класа", каза той пред информационната агенция PA.
"Това е страхотно за мен и голямо предизвикателство за отбора. Мисля, че със сигурност ще бъде физически здрав мач. Той е супер талант и имаше страхотна кариера", добави Цимерман.
"Ние наистина се наслаждаваме на това да бъдем сочени за аутсайдери. Това добавя към състезателния дух, който носим, особено в тази група. Много от момчетата нямат опит от Световни първенства. Ние не гледаме на това като на пречка, ние гледаме на това като на предизвикателство, което трябва да приемем и да кажем: "Ние сме били аутсайдери и преди. Няма проблем", каза още бранителят.