Футболистката и телевизионен коментатор Надя Надим разкри, че е напуснала пряко предаване във вторник след като научила за смъртта на майка си, която била блъсната от камион и убита, пише агенция ДПА.
Надим, която е бивша състезателка на Манчестър Сити и настоящ коментатор за британската телевизия ITV, бе ангажирана с излъчването на мача между Дания и Тунис от Световното първенство в Катар.
34-годишната датска националка отсъстваше от заключителното студио след края на двубоя, колегата й Марк Пугач обясни, че тя е трябвало да си тръгне по-рано.
Надя Надим разкри днес трагичната новина в профила си в социалната мрега Туитър. „Във вторник моята майка бе убита от камион. Прибирала се е вкъщи от фитнеса. Думите не могат да изразят как се чувствам. Загубих най-важния човек в живота си и се случи толкова внезапно и неочаквано. Тя бе само на 57. Тя беше истински боец. Не ми даде живот само веднъж, а два пъти. Всичко, което съм, е заради не“, написа Надим.
„Загубих моят дом и знам, че вече нищо няма да бъде същото. Животът е нечестен и не разбирам защо нея, и защо по този начин. Обичам те и ще се видим отново“, завършва Надя Надим.
Говорител на телевизионния гигант ITV коментира: „Всички в ITV, всички, които работят заедно с Надя в Катар, както и в цялата компания, са дълбоко шокирани и натъжени от тази трагична новина. Предложихме на Надя нашата подкрепа, а мислите ни са с нея и близките й в този невероятно труден момент.“