Билетите за гостуването на ЦСКА срещу Гигант (Съединение) в мач от 1/16 финалите за Купата на България вече са в продажба. Пред централната трибуна на стадиона в едноименния град всеки ден от 14:00 до 17:30 часа може да се закупят пропуски за двубоя.
Футболният сблъсък ще се играе на 26 ноември (събота) от 12:00 часа на  "Градски стадион - Съединение". Билетите за всички сектори са с цена 10 лева.
Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в целия сектор "В" (трибуната срещу официалната ложа), който е определен изцяло за гостуващите привърженици.  От ръководството на ФК Гигант са отпуснали общо 1500 входни талони на „червените“.
В деня на мача (26 ноември, събота) от 9:30 часа сутринта до края на първото полувреме на двубоя ще бъде отворена каса в специална каравана за продажба на билети за привържениците на армейския тим. Тя ще е позиционирана непосредствено пред входа на сектор "В", откъдето ще влизат на трибуните феновете на ЦСКА.
Всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, а децата до 10 годишна възраст могат да влязат безплатно на стадиона!