През декември гражданите на Русе ще имат възможност да видят един от най-впетляващите спектакли на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград – „Съмнение“. Пиесата „Съмнение“ е още един шедьовър на световната драматургия, удостоен с множество отличия, сред които и „Пулицър“. Екранизацията на текста на Джон Патрик Шанли е отличена с няколко номинации за най-престижните филмови награди „Оскар“.

Режисьор на спектакъла е Стайко Мурджев – едно от най-отличаваните имена в гилдията през последните години. Неговите спектакли са сред любимите на публиката в цялата страна. Друго любимо лице и изключителен актьор е Калин Врачански.

В спектакъла „Съмнение“ Калин Врачански влиза в образа на пастор, който е набеден, че е извършил ужасяващо деяние в католическото училище, в което преподава. Докъде могат да прераснат слуховете? И „кое е по-важно за нас?“ – общественото мнение или истината? Това са въпроси, които без-„съмнение“ ще ни развълнуват в началото на месец юни. В интригуващия сюжет, Калин Врачански си партнира със забележителните актриси Станка Калчева, Мариана Бонева и Радена Вълканова.

Гостушащият спектакъл ще има две представления на 11 декември от 18:00 ч. и 20:00 ч. в Драматичен театър „Сава Огнянов“ - Русе. Билетите вече са в продажба.