Централният нападател на „Дунав“ Йордан Димитров дотолкова е впечатлил спортно-техническия щаб на „Арда“, че кърджалийци са се замислили за неговото привличане, пише сайтът „Спортал“. В новината, която звучи повече като лека спекулация, се цитира името на кърджалийския изпълнителен директор Ивайло Петков, който изпълняваше такава функция и в „Дунав“. Негови думи обаче не са цитирани. Връзката, виж ти, е, че едва ли не Петков като бивш шеф в Русе ще изиграе роля при евентуален трансфер.
Помолен от „Утро“ да коментира публикацията в „Спортал“, старши треньорът на „Дунав“ Людмил Киров заяви: „Ами, щом така умуват, ако е вярно, нека да заявят /от „Арда“/ официален интерес. Нали така се прави! Друго няма какво да кажа“.
Йордан Димитров впечатлява наистина с много силен сезон. Той реализира дотук в първенството на Втора лига 10 гола /от общо 27 по сметката на отбора!/, а срещу „Арда“ се отчете с невероятно попадение от фаул. Освен това изведе Юго Комано на златна позиция, но французинът изплю топката над вратата с нескопосан изстрел.