Старши треньорът на „Дунав“ Людмил Киров е на мнение, че отборът му е можел да постигне повече в мача срещу „Арда“ за купата на България. Русенският отбор отстъпи на свой терен с 1:2 срещу един от най-интересните и добре селектирани тимове в Ефбет Лига.
„На моменти отстъпвахме терен доста лесно, на моменти бяхме равностоен съперник. Не мога да отрека, че момчетата се постараха доста. Като върна лентата на мача, все си мисля, че можехме да докараме двубоя до продължения. Имахме шансове да го направим. Друг е въпросът, че съдията трябваше да остави съперника с 10 души, защото Омар Сако беше за задължителен втори жълт картон. Какво и да си говорим, отборът на „Арда“ е класа. Тази класа, плюс опитът, помогнаха на гостите да си тръгнат с победа. Като цяло съм доволен, че приключихме сезона с приличен футбол“, коментира Киров за „Утро“.
Той допълни, че днес ще съобщи поне на един играч неприятната новина за раздяла с клуба.
„Един-двама, ще видим. Единият е сигурен. В същото време ще продължим да работим по селекцията. Правим го от доста време. Имена, пак ще повторя, няма да споменавам“, каза старши треньорът.
По програма отборът на „Дунав“ ще да тренира до края на седмицата. За 3 декември е предвидена вечеря за официално закриване на сезона.
„Първата тренировка след Нова година ще е на 4 януари. Ще работим така, че да ни чака по-добра пролет“, завърши Киров.