Набиране на средства за хора в неравностойно положение - това е целта на организирания от Интеракт клуб „Русе“ концерт „Семейство, уют и топлина“, посветен на Деня на християнското семейство. Той ще се състои на 25 ноември от 19 часа в зала „Филхармония“ с участието на танцовите състави „The Center“, „Мираж“ и „Екстийм“, музикалните групи „Артикул“ и „4етно“ и млади таланти от Националното училище по изкуствата и театралния клуб на Английската гимназия.
Клубът няма да предлага билети, а ще приема дарения - както парични средства, така и вещи. Книги и играчки ще бъдат топло посрещнати от интеракторите. Даренията ще бъдат раздадени по време на предстоящата през декември кампания на клуба „Купи и дари“.
„Концертът определено е най-грандиозното ни събитие. Подготовката е доста сериозна, но сме сигурни, че всичко това ще си заслужава. Желанието ни да помагаме вдъхновява организацията на проекта.  Посланието ни е, че без значение какви са различията ни, има нещо, което ни свързва - душите и сърцата ни“, каза президентът на ИАК „Русе“ Йоанна Пешева.