Световната купа по снукър пристигна в София и феновете на играта в България ще могат я да видят в столицата. От днес до 23 ноември трофеят ще бъде изложен пред игралната зала на WINBET в Paradise Center и всеки желаещ ще може да разгледа купата и да се снима с нея. 
Купата ще украси и двата демонстративни мача между най-успешния състезател по снукър за всички времена, настоящ световен шампион и номер 1 в ранглистата Рони О'Съливан и друга легенда Джими Уайт в рамките на WINBET Snooker Special. Срещите ще се състоят в София на 25 ноември от 19:00 часа в спортна зала "Левски" и на 26 ноември от 18:00 часа в комплекс СИЛА в Пловдив. 
Поради огромния зрителски интерес организаторите отпускат допълнителни билети за събитието в София. Новите пропуски ще бъдат в ценови класове от 50, 80 и 100 лева и ще бъдат в разпространение от 16 ноември в 11:47 минути.  
Притежателите на ВИП билети ще имат възможността да се срещнат, разговарят, снимат и получат автограф от англичаните О'Съливан и Уайт в рамките на половин час преди шоуто. 
Рони О'Съливан, известен с прякора "Ракетата", е считан за един от най-талантливите и най-успешни състезатели в снукъра за всички времена. През тази пролет той триумфира със седма световна титла и изравни рекорда на Стивън Хендри.
Левичарят Джими Уайт е участвал в шест финала на световно първенство, но няма трофей. Той все пак е трикратен световен шампион за ветерани, световен шампион на двойки и световен шампион сред аматьорите.