Мис Русе 2021 Светлозара Димитрова и приятелят й Бойко Бонев се оказаха сред най-запалените почитатели на Лили Иванова. Двамата са подготвили специална изненада за голямата прима на българската музикална сцена преди концерта й в Арена Русе в събота вечерта.
Ето какво разказват двамата преди срещата с любимката си.
„Казвам се Бойко Бонев и съм студент в УНСС. Живея в София, но пътувам до Русе специално за концерта на Лили Иванова. Почитател съм на Лили почти 10 години - за мен тя е пример за изключителен професионализъм и желязна дисциплина. Аз и моя приятелка сме написали стихотворение за нея, което ви изпращам и смятаме да й поднесем като подарък на концерта заедно с двуметров плакат, изразяващ безграничната ни обич към Лили! След Русе ще очаквам Лили на 4 декември в Арена Армеец заедно с ново стихотворение!“, разказва пред „Утро“ Бойко.
А 12-класничката в МГ „Баба Тонка“ Светлозара допълва: „Концертите на Лили Иванова са една магия, към която човек не може да остане безразличен, защото „любовта е по-силна от всичко“! Само с един нежен жест на изящните си ръце с перфектен маникюр диктува пулса на хилядите срещу нея. Аз съм огромна почитателка на Лили повече от 10 години и купих първия билет за този концерт минути, след като обявиха турнето“.
А това е текстът на стихотворението, което двамата младежи посвещават на Лили Иванова „с много любов и безкрайно уважение“, както сами казват.
За теб, Лили! 
Ти си моята радостна звезда,
оставила завинаги в живота       ми следа!
Огря душата ми, измръзваща от самота.
И може би повярвах в обичта!
Бушуваща с вселенски висоти!
Изтриваш всяка болка и раждаш споме
ни добри!
Гласът ти - истина на вечната любов,
гордост и присъда на цял един народ!
Копнежът на сърцето неизречен
ти превърна в най-жива песен!
Така близка и далечна си в съня,
желано утро в непонятна тъмнина.
Очите ти прекрасни как да забравя?
Безвремие, което не мога да оставя.
Истинска и свята с усмивка на дете - 
чувствата диктуваш и съкровените меч
ти.
Ах, красотата ти неземна в мен гори!
Момиче вечно на България си!
Твоето име аз повтарям сега!
Една икона си в света!
Ликът ти свят в сърцето ми тежи,
изваян от сребро със златни коси!
Любовта - това си ти!
И моля се: Ела ме прегърни
!