Сцената на Dancing Stars у нас е трета по големина и ефектност в света след тези в САЩ и Великобритания, похвалиха се продуцентите на шоуто.

Освен на резултата на усилените тренировки на участниците зрителите на Нова ще могат да се насладят и на изцяло новата ефектна визия на Dancing Stars. За първи път у нас за шоуто е изградена двуетажна сцена – трета по големина в света след Dancing Stars в САЩ и Великобритания и единствената двуетажна сцена на Dancing Stars в Източна Европа. Декорът на шоуто е четирисетов, а атмосферата ще се допълва и от ефектния мултимедиен дансинг.

За първи път зрителите ще имат възможността да проследяват всяка една емоция на участниците. За целта продуцентите са изградили 5-метров бекстейдж и бляскава гримьорна, като всички елементи изпълват впечатляващите над 1000 кв.м. площ на балната зала.

Днес бяха разкрити и още участници в шоуто. Дъщерята на Христо Стоичков - Мика, и познатата като Хубавата Елена след участието си в Big Brother, бяха представени като поредните звезди в танцовата надпревара, която започва утре, 11 март.

Маги Желязкова ще бъде ко-водеща, като част от ролята й ще бъде да проследява емоциите и настроението на участниците буквално секунди преди да излязат на сцената, да им дава кураж и да съпреживява техните вълнения.

Представянето на залата днес съвпадна с тренировката на Елена, Нели, Мика, Ути, Енчо, Мариан, Антон, ВенЗи, Михаела под зоркия поглед на Илиана Раева и Алфредо Торес.

Утре вечер, от 20.00 ч., към журито ще се присъединят и Христо Мутафчиев, който ще се завърне от турне, както и наскоро станалата майка – Галена Великова.