Игри и забавления за всички възрасти са подготвили от BoardGames Ruse - русенските домакини на четвъртото издание на градския фестивал Sofia Game Night /Нощ на игрите/, който ще се проведе в събота, 5 ноември, за пръв път ще излезе от столицата и ще обхване още 8 града и над 50 локации.
BoardGames Ruse (на ул. „Борисова“ 8) ще са домакини турнир по Unmatched (игра, в която двама до четирима играчи използват комбинация от миниатюри и карти, за да се състезават в битка в стил престрелка), започващо в 14.30 часа. За победителите в турнира ще има специална награда - ваучер от магазина на Board Games Ruse. 
В 17.30 часа започва куиз на тема „Играта“.
Следват социални парти игри като участващите ще могат да се насладят на различни видове добре познати настолни забавления, започващи от 20.30 часа. 
Градската приключенска игра BoomRaid също се включва към програмата на град Русе в Нощта на игрите. Предизвикващата търсачите на загадки BoomRaid ще подари по 5 кода на първите 5 отбора, стартирайки от площад „Свобода“ в 8 часа. 
Допълнителна информация за всички събития в програмата на Нощта на игрите ще намерите на www.sofiagamenight.com.            У