Наставникът на Берое Николай Киров след поражението от Ботев Враца с 0:2:
„Вижте, ние проблемите си ги знаем. Няма смисъл да продължаваме да ги коментираме. Състезателите, с които бяхме в атака...много им е трудно в Първа лига. Трябва да поздравим Ботев Враца. Закономерно ни победи. Ботев Враца спечели повече единоборства. Всичко се реши след втория гол. Моите виждания за играта са свързани с атаката, а там проблемите ни са огромни. Сега ще влезне може би един човек в следващата среща – Тунгара, но на него му се налага да играе на непривична позиция. Виждаме другите хора в атака на какво ниво са. Топката трябва да бъде задържана поне 2-3 секунди от тези играчи и да се е възможно по-напред.
Неприятна загуба. С отборите около нас трябва да печелим точки. Точките обаче ще дойдат от играта, не от случайност. За жалост, промяна най-вероятно ще има след Нова година.
Ще трябва да търсим хора в атака, но за жалост ще е след Нова година. Не можахме да картотекираме новия нападател, не знам дали ще е на много добро състояние, дълго време не е играл официални двубои. Това е кардиналния проблем на Берое. Разчита се на състезатели, които не са играли дълго време. Нормално е да не са в оптимално състояние, получават се контузии“.