Рок легендите „Сигнал“ и „Тангра“ готвят поредния изключителен концерт в Русе, за който ще се говори дълго. На 30 ноември изпълнителите на „Може би“, „Да те жадувам“, Нашият град“, „Любовта, без която не можем“ и още много, много други златни хитове ще се съберат на една сцена в Канев център, за да напълнят сърцата и душите на публиката.
„След успеха на общите ни концерти в Бургас, Стара Загора и Пловдив, когато на практика за пръв път свирихме на една сцена с „Тангра“, сега продължаваме турнето и в нови три града. Затова с голямо желание и удоволствие чакаме срещите си с публиката в Габрово, Русе и Шумен, като обещаваме едно емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок“, казва един от най-обичаните и разпознаваеми гласове у нас Данчо Караджов.
„Нашето желание е да доставим удоволствие на хората, да ги заредим емоционално, да се чувстват щастливи, свободни, безгрижни! Подготвили сме вълнуващ музикален микс с непреходни послания, като ще съчетаем познатите ни хитове с нови песни!“, допълва фронтменът на „Тангра“ Боби Косатката.