Известната русенска стилистка и собственичка на верига салони за красота Галина Вълчева, по-популярна като Галка, получи наградата за най-добър стилист на годината. Призът се връчва за пръв път, а церемонията по награждаването бе част от 25-тия бал на топмоделите, по време на който се раздават ежегодните награди Fashion idol. Грандиозното светско събитие с дрес код „синьо“ се проведе в сряда вечерта в софийския мол „Парадайз“ в присъствието на собственика му Давид Михайлович и близо 300 души отбрана публика. Негов домакин бе лорд Евгени Минчев, който бе придружаван от Мис Уелс-Великобритания 2013.
Освен като стилист на годината Галка бе отличена и за най-добри салони в страната. Русенските фризьори са обявени за победители след обстойно проучване на дейността на специалистите в бранша в национален мащаб. Наградите за майсторите на ножицата и гребена се връчват по повод 29-та годишнина от създаване на компания „Christian of Roma Group“.
Фризьорството е част от живота на Галина Вълчева от 15 години. Тя има 4 салона в Русе, в които работят 22 фризьори. Печелила е не едно и две отличия и дипломи от състезания през годините, като сред най-големите й постижения са първо място на национален конкурс и трето място в Украйна.
Наградите за Fashion idol отидоха при приятелката на Кубрат Пулев - поп-фолк изпълнителката Андреа, тенисистката Сесил Каратанчева и певеца Владо Димов.