Създателят на най-старата фен група на Parkside и Lidl със специална

YouTube поредица

Създателят на най-старата фен група на инструментите Parkside - Красимир Станев, и Lidl създадоха съвместно YouTube видео поредицата Parkside работилница. Видеата излизат в YouTube всяка седмица от месеца, в който Lidl разшири асортимента си и предложи на своите клиенти разнообразие от близо 90 различни продукта на марката. Поредицата показва нагледно огромния потенциал на любимите на мнозина инструменти Parkside и дава полезни съвети и вдъхновение на всички домашни майстори, готови да създадат уют в дома или градината.

Фен групата „Parkside инструменти България“ събира във фейсбук от 2019 г. насам най-верните почитатели на инструментите Parkside. Сега създателят Краси е щастлив, че заедно с Дино, познат от друга видео поредица „Къщата на Lidl“, има възможност да сподели с още по-широка аудитория своята страст. Целта е с ценни съвети и трикове при използването на различни Parkside инструменти двамата водещи да помогнат на начинаещи майстори, както и на всеки, който има какво още да научи за любимото си хоби. Епизодите са общо четири и излизат всеки петък през целия октомври на официалния YouTube канал на Lidl.

Още с откриващото видео от поредицата, Краси споделя, че вече има над 50 инструмента на Parkside в своята лична работилница, но иска да добави още толкова в колекцията си. А в Lidl тази седмица могат да бъдат открити някои от неговите абсолютни фаворити. Удобни, мултифункционални и, разбира се, пневматични. Сред тях са акумулаторен пробивен винтоверт, чийто размери и тегло позволяват удобното му използване с една ръка или махален прободен трион, подходящ за изрязване всякакви по вид форми заради малката ширина на използвания нож. Мултифункционалният уред 3 в 1, който е подходящ за откриване на метални и дървени профили зад стени от гипоскартон или мазилки, например, се използва, когато трябва да закрепим здраво телевизор или, ако монтираме вградено осветително тяло. Независимо дали става дума за ново огледало в коридора, за изработка на шкаф за книги по собствен проект или къща за кукли за детето, инструментите са много функционални и лесни за използване.

За всички онези, които обичат да правят неща от дърво или пък да реставрират стари мебели, новото видео от поредицата “Parkside Работилница” е за тях. В него водещите Дино и Краси ще демонстрират всички предимства и удобства на уреда пенташлайф, който можете да откриете от 27.10. в най-близкия магазин на Lidl до вас.

Освен високото качество на инструментите Parkside, всеки клиент на веригата получава високо качество на оптимална цена, което допринася за доброто разпределение на семейния бюджет. Богатото разнообразие от предлаганите в Lidlинструменти на марката може да разгледате на https://www.lidl.bg/parkside.