"Според мен изявен фаворит в това дерби никога не е имало и няма да има. И двата отбора излизат да търсят победата", коментира наставникът на Левски Антони Здравков на пресконференцията преди дербито с ЦСКА, предаде репортер на БГНЕС.

Двата тима се изправят един срещу друг утре от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски". "Аз смятам, че преди мач с ЦСКА не е нужно по никакъв повод проблемите, които ги има, да влизат в главите на футболистите и смятам, че ще бъде точно така. При всички положения, проблемите са се отразили върху футболистите, но всичко това ще бъде неутрализирано в главите им по време на мача. Смятам, че всички са си взели сериозна бележка от случилото се в последните дни. От разговорите с тях разбрах, че всеки един от тях изживява тежко ситуацията и приема своята вина", каза Здравков.

"Единственият контузен е Мирослав Иванов, както и Стефан Велев, който е от дълго време контузен. Всички останали футболисти са в групата за мача. Знаем кои футболисти ще започнат. Кристовао Рамос не е готов да изиграе повече от едно полувреме, а Рафаел Бастос не може да изиграе 90 минути", уточни треньорът на "сините".

"Според мен изявен фаворит в това дерби никога не е имало и няма да има. И двата отбора излизат да търсят победата. Този, които е по-настоятелен, той ще я постигне. Предимството ни в мача е във фактора домакинство. Силните страни на ЦСКА според мен са във футболистите, които притежават, като опит, като бързина. Това са имената, които са добре познати на футболната общественост в България", допълни той.