Над 150 служители, доставчици, дистрибутори и клиенти на фирма „Тити“ бяха на 15 октомври в хотел „Теодора Палас“ с усмивка и думи на благодарност от управителят на фирма „Тити“ Стоянка Атанасова - както се посрещат гости на рожден ден. Защото на тази дата компанията навърши 30 години и това беше добър повод всички да се поздравят за юбилея и за успеха през изминалите три десетилетия. Началото на празника даде специален музикален поздрав, осигурен от собствениците на верига магазини „ТТ маркет“ Тихомир и Деница Тиханови. По тяхна покана струнен квартет „Динамика“ бе част от празничната програма и очарова с изпълненията си гостите на събитието. 
Фирма „Тити“ е създадена през 1992 година и с времето се превръща в един от лидерите за Североизточна България в разносната търговия на перилни и почистващи препарати. Докато се стигне до сегашното развитие на дружеството, ръководителите г-жа Атанасова и г-н Манев преминават през всички работни позиции, за да може компанията да продължи да трупа успехи.
Поредната кръгла годишнина стана повод за равносметка на трудностите и предизвикателствата, които компанията е преодолявала с помощта на своите служители. Всички дългогодишни работници получиха ваучери за почивка, а на основните доставчици бяха връчени благодарствени адреси.
На свой ред екипът на компанията успя да трогне работодателите си с изработена по поръчка картина, изобразяваща коне.
„Подаръкът има за цел да опише нашите управители, тъй като конете са символ на късмет, благодарност, величие и успехи в кариерен и личен план“, обясниха символиката служителите.  
Вечерта беше изпълнена с множество подаръци, но  на преден план изпъкна загрижеността на г-жа Атанасова и г-н Манев към бъдещото поколение. Като социално отговорна компания „Тити“ имаше и благотворителна кауза под наслов: „Цветята забравете и в нашата кауза се включете“. Гостите бяха помолени да дарят предвидените за цветя средства за подпомагане на талантливи деца в неравностойно положение.
Гвоздей в програмата бе известната русенска попфолк звезда Нелина, която повиши градуса на настроението.