Една от най-известните и обичани български групи Deep Zone Project ще участва на първото по рода си у нас "Шоу между геймовете" по време на Волейболната Суперкупа, която ще се състои на 15 октомври от 18:30 часа в комплекс "Сила" в Пловдив.
Волейболистите на Хебър и Нефтохимик 2010 ще се раздадат максимално на игрището в опит за спечелване на трофея, а музикантите от Deep Zone Project ще се погрижат за приятното настроение в залата. Групата ще "повдигне градуса" между геймовете, така че освен на волейбол от най-високо ниво, феновете ще се насладят и на истински музикален празник, съобщават организаторите.
От Deep Zone Project са подготвили и специални подаръци - всеки, който присъства на Суперкупата, ще получи 10-часов дигитален албум с авторска музика и ремикси.
Deep Zone Project, основата през 1998 година във Варна, е популярна със своите авторски изпълнения в стил хаус/електронна музика, както и с ремикси на едни от най-популярните и познати от всеки българин песни.
Билети за Суперкупата може да се купят онлайн от сайта на Евентим или на място в деня на събитието. Входните талони вече са в продажба, а цената им е между 15 и 18 лева.
Хебър и Нефтохимик 2010 играха в мача за Суперкупата на България и през миналата година, когато пазарджиклии победиха с 3:1 в срещата, проведена в Стара Загора.