Сагата "Гризман" е близо до своя край. Барселона и Атлетико Мадрид са постигнали принципно споразумение клубът от Мадрид да придобие 100 процента от трансферните права на френския нападател срещу 20 милиона евро,  пишат испанските медии.
От началото на сезона Антоан Гризман влизаше в почти всички мачове след 60-а минута за Атлетико, за да може клубът да спести 40-те милиона евро, записана в договора с Барса, дължими при изиграване на 50 процента от мачовете  през двата сезона под наем. И трите страни искат да сложат край на този цирк, който не облагодетелства нито една от тях. Старши треньорът на Атлетико Диего Симеоне иска да може да разчита на 100 процента на една от звездите си.  От своя страна Барса не харесва идеята, че няма получи 40 милиона евро. Самият играч също настоява да играе повече, за да бъде във форма за Световното първенство в Катар.
Очаква се в новото споразумение Барса да получи около 20 милиона плюс някои бонуси, като договорът трябва да бъде подписан официално в близките дни, пише каталунският вестник "Спорт".