Барселона трябва да третира всеки от оставащите си три мача в Шампионската лига като финал, заяви треньорът на каталунците Шави Ернандес след поражението с 0:1 срещу Интер. То остави отбора на трето място с едва три точки от три мача. Лидер в група "С" е Байерн Мюнхен с девет точки, следван от Интер с шест.
"Не играхме добре и съм разтревожен. Вече се намираме в много сложна ситуация в Шампионската лига и трябва да изиграем три финала. Точно по този начин ще се отнесем към тези мачове", заяви Шави Ернандес след поражението в Милано.
"Опитахме всичко - да атакуваме по крилата, да атакуваме през центъра и какво ли още не. Създадохме повече положения от Интер, но в крайна сметка не се получи нищо. Трябваше да играем по-добре и да избегнем тази загуба.
"Липсваше ни динамика, за да изпълним тактическия замисъл за този мач. Може би първият половин час играхме добре, но след това динамиката просто изчезна. Спирахме контрите на Интер и стигахме често до вратата им, но така и не успяхме да вкараме".