„Нищо няма да им е чуждо на българските родители в тази книга.“ Това каза пред публиката в родния Русе талантливата художничка Неда Малчева при представянето на дебютната й книга „Ще видиш ти, като родиш!“.
Изпъстреното със смях и коментари с намигане издание е безспорен бестселър и една от най-продаваните книги през лятото. 
„Трябват още много книги, сигурно 200 тома, за да се опише изцяло майчинството“, каза пред почитателите си Неда Малчева. 
С типичната си неподправеност и чувство за хумор, Неда Малчева разказа любопитни моменти от творческия процес по създаването на книгата пред главния редактор на „Софтпрес“ Димитър Риков.
„Винаги рисувам всичко в последния момент. Така съм свикнала... Но напрежението е за другите, не за мен“, с усмивка разказва талантливата авторка и призна, че понякога е заспивала и на компютъра.
След като отговори на всички въпроси от залата, Неда Малчева раздаде автографи на десетките гости на премиерата на „Ще видиш ти, като родиш!“.
Неда Малчева е завършила Националното училище по изкуства в Русе. С рисуване се занимава от близо две десетилетия и през последните години създава стотици карикатури, описващи майчинството, в личния си фейсбук блог nedaArtworks.