Владислав Карамфилов - Влади Въргала, ще играе благотворително автобиографичния си моноспектакъл „Мемоарите на един Въргал“ в подкрепа на фондация „Александър Русев“. Целта на спектакъла е да се помогне с набиране на средатва за изграждане на Водно-рехабилитационен център за деца с физически и ментални затруднения.
В „Мемоарите...“ Въргала разказва лично, откровено и, разбира се, много забавно истории от живота си - от сцената и от екрана.
Въргала представя своята житейска участ да бъде беднякът милионер, неосъждан... няколко пъти, мързелив работохолик, семеен ерген, крал, без да е откраднал, злоупотребяващ въздържател, популярен анонимник и анонимен популярник...
„Всеки човек знае, че в живота му има случки, които дори ако някой ги направи на филм, хората ще кажат - „е, чак пък толкова не може да е“. А истината е, че животът е най-големият сценарист...“, казва за постановката си Влади Въргала.
Представлението ще бъде на 18 октомври от 19 часа в Канев център. Билети се продават на касите на „Нетуъркс“ на ул. „Църковна независимост“, в бл. „Мадара“, в кв. „Дружба“, на ул. „Борисова“ в „Милков сервиз“ и в Мол Русе. Билети ще се продават и на място в Канев център в деня на спектакъла.