Локомотив София отпусна 1300 билета за привържениците на Левски за предстоящия мач между двата отбора от efbet Лига на стадион "Локомотив" в квартал "Надежда". Двубоят е в събота от 18.45 часа.
Билетите за двубоя за феновете и на двата отбора ще бъдат с цена 20 лева, Ложа 1 – 30 лева, VIP – 70 лева, билет за пенсионери – 10 лева, деца до 7 години – безплатно.
"От съображения за сигурност и съгласувано със СДВР "Столична полиция", в сектор А се допускат само привърженици на Локомотив и в зоната пред сектора няма да бъдат допускани фенове на Левски. Билети за сектор А за привърженици на Левски няма да бъдат продавани. Информираме привържениците на гостите, че за тях ще бъдат отпуснати 1300 броя билети (за Сектор Г), като пропуските ще бъдат пуснати запредварителна продажба на касите на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". Касите ще работят от 10.00 ч. до 19.00 ч. в петък, 09.09.2022 г. Коли на фенове на гостуващия отбор могат да паркират по протежение на локалните платна на булевард „Рожен” и на разрешенитеместа на булевард „Илиянско шосе”", заявиха от Локомотив София.
Цени на билетите:За феновете на Локомотив: Сектор А – 20 лева, Ложа 1 – 30 лева, VIP – 70 лева, Билет за пенсионери – 10 лева, Деца до 7 години – БЕЗПЛАТНО.За феновете на Левски: Сектор Г – 20 лева.