Русенската ТикТок звезда Касим Касимов се впусна в съвсем ново приключение. 21-годишният майстор на танца и скеча влезе в популярния риалити формат на Нова тв „Игри на волята“ и е в един отбор с шампионката по фигурно пързаляне Александра Фейгин, моделът Илиян, шампионът по калистеника /система физически упражнения/ Гого, домакинята Велислава, 215-сантиметровия финансов брокер Цветан и физиотерапевта Мани. Ивето на племето е „Супергероите“, а предизвикателството през членовете му е да го защитят.
Като най-голямо постижение на Касим организаторите посочват разкодиране на морзов код, но акцентът е хобито му - подреждане на логически пъзели и игра на шантави скечове пред камера.
Точно те му носят милиони гледания в интернет, над 5 милиона харесвания и над 200 000 последователи от цял свят. 
Слабичкият младеж не може да се похвали с физика на супергерой, но пък се гордее с острия си като бръснач ум. А животът отдавна е доказал, че мозъкът е по-силен от мускулите.
„Да речем, че 90% от клиповете, които качвам, са си мои идеи, като аз си пиша сценария. Гледам да намирам такива звуци - саундове, които да паснат на репликите, които аз казвам. Например, много известни личности имат такива изказвания, които стават тренд в ТикТок и аз ги вкарвам в моите скечове“, споделя в интервю Касим Касимов.