Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов, селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров, помощникът му Ивайло Йорданов, наставникът на България U19 Ангел Стойков наградиха призьорите от 14-то издание на турнира за деца Купа “София”. Церемонията се проведе в Национална футболна база “Бояна”. В церемонията участва и заместник-министърът на спорта Петър Георгиев, здраво свързан с футбола като част от управата на Берое, а в по-далечното минало и в Левски   Участие в турнира, организиран с безрезервната подкрепа на БФС и лично на президента на централата Борислав Михайлов, взеха 78 отбора от шест възрастови групи. Тимовете бяха съставени от деца, родени в периода 2010-2015 г., които в продължение на четири дни си оспорваха челните места.
"Поздравявам искрено всички участници, защото на тази възраст много по-важно от победата е желанието за участие и себераздаване. Не забравяйте обаче, че трябва да наблягате не само на изявите си на футболния терен, но и на уроците в училище", обърна се към малките таланти Георги Иванов. От своя страна заместник-министър Георгиев заяви: "Ентусиазмът на тези деца е най-високата оценка за качеството и нивото на надпреварата. Желая ви много успехи и занапред".
Току-що приключилото издание на Купа "София" премина под мотото “Футболът е за всички”, като основната мисия на организаторите, БФС и партньорите от испанската La Liga бе да направят любимата игра по-достъпна за всички.
Финали в отделните възрасти:
Родени 2010, поток 1: Левски – ЦСКА 1948 3:0
Родени 2010, поток 2: ФК Олимпия (София) – ФК Кюстендил 2:5
Родени 2011, поток 1: Левски 1 – Олимпия (София) 3:0
Родени 2011, поток 2: Арес (София) – Левски (София) 2:0
Родени 2012: Пирин (Благоевград) – Шампион (София) 4:2
Родени 2013, поток 1: Хлапепата (Благоевград) – Болярчета (Велико Търново) 0:2Родени 2013, поток 2: ДИТ (София) – Славия (София) 0:0 в редовното време, 2:1 след дузпи
Родени 2014: ДИТ (София) – Хлапетата (Благоевград) 0:2
Родени 2015: Левски (София) – Хлапетата (Благоевград) 2:6