Ако Левски покаже максималните си възможности, Ботев Враца няма да има възможност да спечели точки от "сините" в предстоящия мач от осмия кръг на българската футболна efbet Лига, сигурен е старши треньорът на отбора Станимир Стоилов. Той заяви, че няма проблеми с контузени преди двубоя на стадион "Христо Ботев".
"Левски трябва да играе като Левски, да търси надмощие и да играе в подходящия за клуба стил", заяви той на пресконференция преди мача и добави, че Николай Михайлов ще се завърне в групата.
"Всички играчи са здрави и 24 часа преди мача няма контузени. Имам идея какъв ще бъде съставът, но има още две тренировки и тогава ще преценим. Както тактика сме наясно. Ботев Враца значително подобри представянето си и този подем явно се дължи на новия треньор. Забелязвам голям брой нови играчи и чужденци. Те играят комбинативно и заслужават внимание, но за мен е по-важно как ще играе Левски. Няма да зависят нещата от тях, ако покажем максималните ни възможности.
"Ще подходим максимално отговорно, за да спечелим. Има достатъчно време за възстановяване до Суперкупата и ще излезем в състав, който ни дава най-добър шанс да спечелим. Мачът с Ботев Враца е толкова важен, колкото и този за Суперкупата".
Запитан дали той е причината за оставката на Константин Папазов, Стоилов отговори: "Срещата беше в затворен вариант. Привърженици, клуб и спонсори. Взехме решение да не даваме подробности. Когато има конкретни решения, тогава ще ги обявим. Каквото исках да кажа, аз го казах в тесен кръг".