Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Копич беше разочарован след загубата на своя тим с 3:4 от Черно море като домакин в мач от 7-ия кръг на Първа лига. „Канарчетата“ водеха в резултата с 3:2 до 88-ата минута, но въпреки това загубиха срещата и така регистрираха пето поражение от шест мача от началото на сезона, като все още "жълто-черните" нямат успех.
„Поздравления за Черно море за победата. След мача с Берое в миналия кръг, в който играхме много добре, казах на играчите, че съм доволен от тях и им вдъхнах увереност. И там обаче в края направихме грешки, които ни костваха победата. Днес ситуацията се повтори. Съжалявам за футболистите ми, защото те се раздадоха на 100 процента. Не е приятно за тяхната психика да загубим по този начин, но трябва да продължим да работим. Все пак видях много позитивни неща в нашата игра днес.“, коментира Копич.
„Някои от футболистите ми не бяха провели добра подготовка. Трябва да продължим да работим с тях, да мислим седмица за седмица и да направим отбора по-добър. За нас беше емоционално да излезем пред нашите фенове днес. Имахме много добри положения и няколко добри шанса за още попадения. Просто трябва да продължим напред и да забравим това поражение.“, допълни старши треньорът на Ботев (Пловдив).
„Във футбола винаги има напрежение. Трябва да излезем срещу Септември и да спечелим трите точки. Трябва да си максимално концентриран във всеки един момент, за да не допускаш такива грешки, които да ти костват точки.“, завърши Желко Копич.