Оригинална мъжка колекция, в която да бъдат използвани отделни елементи от българските шевици и носии замисля собственикът на „Топ ман“ Мартин Йорданов.
Това съобщи ръководителят на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров в края на спектакъла, който танцьорите изнесоха в Доходното здание в неделя вечерта по повод  националния празник 3 март. Димитров сподели, че силно подкрепя идеята на Мартин Йорданов и че двамата са се договорили първите уникати с типично български отпечатък да бъдат изработени за мъжете от неговата трупа за турнето им в Мексико и Холандия.
Как точно ще се реализа този проект, ще кажат дизайнерите, искам обаче да излезем от клишето и да направим така, че да наложим нов български почерк, коментира пред „Утро“ собственикът на водещата компания за мъжка мода „Топ ман“. Фирмата работи за най-известните марки мъжки облекла, но амбициите й надхвърлят работата на ишлемето и мечтата на собственика й е създаване на оригинална българска модна линия. Йорданов сподели, че покрай ансамбъл „Българе“ открил, че навремето облеклата на нашенци са били много по-разнообразни и цветни и по тях можел да се идентифицира регионалният произход на хората. Както отборите имат свои екипи, които ги отличават, така и ние можем да направим нещо подобно, каза Мартин Йорданов.
Той издаде още, че планира да привлече в проекта си млади дизайнери и модни консултанти и да ги направи свои партньори. Йорданов смята, че така могат да се ангажират и млади българи от чужбина.