Кметът Пенчо Милков връчи медали с герба на община Русе на най-добрите състезатели от клуба по скачане на батут „Имидж“. Те постигнаха девет първи, седем втори и осем трети места на държавното и европейското първенство за младежи, както и на Световната купа за младежи. Наставникът Станислав Стоянов бе удостоен с плакет „Заслужил треньор“.
„Успехите ви на националните и международни спортни форуми са повод за гордост не само за семействата и близките ви, но и за целия ни град. Не забравяйте, че вие давате пример на своите връстници за това как с труд, дисциплина и постоянство, можеш да постигнеш много. Не преставайте да се развивате и да носите Русе в сърцето си, колкото и голяма да бъде спортната ви кариера“, каза в поздравлението си Милков.
Микаела Христова завърши през сезона втора на международен турнир в Италия, Калоян Петров се класира трети, а Максим Ангелов стана шампион.
Георги Басарбовски и Калоян Петров в тим с Мартин Димитров от клуб „Добри Костин“ /Стара Загора/ спечелиха бронзови медали на европейското младежко първенство в Италия. Георги зае пето място в личната надпревара.
Подготовката на състезателите от „Имидж“ се ръководи от треньорите Станислав Стоянов, Елмира Мандажиева, Маргита Агоп Андонян и Ирина Иванова.