И тъй, вече е ясно - утрешният мач между „Дунав“ и „Янтра“ /Габрово/ ще се играе на електрическо осветление от 20 часа. Потвърждение за смяната на часа дойде от Спортно-техническата комисия на БФС.
„Чака ни сериозен мач. Отборът трябва да покаже характер след злополучната развръзка при нещастната загуба от „Созопол“. Целта ни е само една - победа! Надявам се на силна фенска подкрепа, каквато имахме в първите кръгове“, каза за „Утро“ старши треньорът на „Дунав“ Мартин Цирков.
Касите на Граския стадион ще отворят в 18.30 часа. Днес на площад „Свобода“ ще бъде изнесен пункт за предварителна продажба на билети. Билети могат да се поръчат и онлайн в сайта на ФК „Дунав“. 
Аут от тима са трайно лекуващите се Преслав Папарков, Мартин Костадинов, Денислав Минчев.
А „Янтра“ е опасен отбор, съставен от играчи с опит в елита - Костадин Гаджалов, доскорошния капитан на „Ботев“ /Враца/ Иво Михайлов, Искрен Писаров.
Наскоро клубът се прочу и с рекорд - Симеон Турлаков направи дебют в професионалния футбол на крехката възраст от 14 години и 71 дни. Той получи фланелка с номер 92.
„Звездата“ на отбора обаче е Даниел Гаджев, считан безапелационно за най-бруталния български футболист. И статистиката го показва - бившият играч на „Монтана“, „Нефтохимик“, „Локомотив“ /СФ/, „Балкан“, „Беласица“ и „Ботев“ /Враца/ има в кариерата си 90 жълти и 10 червени картона! Само с екипа на „Ботев“ за 14 мача е получил 13 официални предупреждения.
Старши треньор на „Янтра“ е Сашо Ангелов, който също като доведения си син Валери Божинов често и цветисто дава воля на емоциите си. През седмицата специалистът бе глобен от БФС с 1000 лева, след като си позволи да насоли здраво родните съдии.
В момента габровци са на 12-то място с 4 точки.