Старши треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев беше убеден, че неговият отбор трябва да съжалява за допуснатото поражение от Локомотив (Пловдив) с 0:1 в мач от петия кръг на футболната Първа лига. Тимът от Кърджали игра близо час с човек повече на терена заради директен червен картон на Пиер Зебли от състава на "черно-белите", но не съумя да се възползва от численото си преимущество и допусна втора загуба от началото на сезона в родния шампионат. 
"Не направихме достатъчно, за да отбележим. Имахме положения, уцелихме и 2 греди, но не съумяхме да реализираме. Вместо това, допуснахме гол точно в началото на втората част. Още на полувремето казах на футболистите, че тепърва мачът ще стане по-труден след изгонването на Пиер Зебли и за нас ще бъде по-тежко, когато сме с човек повече. Затова ги предупредих, че трябва да бъдат умни и търпеливи и не трябва да допускат да ни изненадат. Въпреки това, още с изпълнението на центъра през втората част Локомотив ни изненада и стигна до попадение.", коментира Тунчев.
"Играчите не успяха да изпълнят това, което изисквах от тях, след като останахме с човек повече на терена. Трябваше да придвижваме топката от единия на другия фланг, да се опитваме да намерим празните пространства в противниковата половина, но прибързвахме и така нямаше как да реализираме попадение.", допълни той.
"Трябва да съжаляваме, защото не мога да кажа, че Локомотив ни надигра по някакъв начин или пък създаде много ситуации пред нашата врата. Явно обаче те успяха да се възползват от шанса си в точния момент.", завърши Тунчев.