Мнение на старши треньора на черно море - Илиан Илиев, след победата с 2:0 при гостуването срещу Берое в петия кръг от шампионата: 
"Не е лесна победа. Видяхте, че вкарахме в продълженията при корнер за противника. Това, което ни помогна беше, че червеният картон остави с човек по-малко Берое. В това топло време целта ни беше държим повече топката и да караме отбора на противника да бяга и естествено да търсим втори гол. В това не бяхме толкова настойчиви и това държа мача в такова русло, където всяка контраатака, всяко едно статично може да ги върне в мача и да ни изравнят. Имахме и късмета да вкараме и втори гол. Това са важни три точки. Има още какво да се желае особено в офанзивен план. Имаме и нови хора, които трябва да търсят топката. Тук се играе трудно, аз се връщам назад имахме подобен мач, ние бяхме с човек по-малко, но успяхме да обърнем мача.
Като отбележиш и не допускаш печелиш точки. Надяваме се, че с времето новите хора ще се адаптират към нашия стил, амбиция и характер, за да решим нещата. Берое дадоха всичко от себе си, с човек по-малко, но мисля, че ние трябва да бъдем по-настойчиви и да затворим мача.  Исмаил Иса се подготвя и с течение на времето ще преценяваме дали може да ни помогне или не."