Тенисистката на „Приста 2011“ /Русе/ Рамона Алексеева стана шампионка на шестия турнир от веригата „Kinder+“ за състезателки до 9 години. На кортовете „Черно море Елит“ във Варна 9-годишната внучка на известния боксьор и треньор Алексей Василев победи на финала Магдалена Кунчева от „Локомотив 1929“ /София/ с 4:0. 
Голямата битка обаче беше на полуфинала, където се срещна с Рая Карабова от „Локомотив“ /Пд/. Рамона губеше с 1:3 и бе пред прага на загуба, но спаси два мачбола, а впоследствие спечели двубоя с 5:4, 7:4. 
По календар се предвиждат общо 9 турнира от тази верига. В края най-добрите деца ще участват на международни финали от 31 октомври на кортовете „Рафа Надал Академи“ в испанския град Майорка.
В същото време състезателят на „Приста 2011“ Александър Митев стана шампион в регионален турнир за тенисисти до 16 години във Варна. Синът на треньора Стефан Митев Митев записа 5 безапелационни победи. Следващото изпитание пред Алекс ще е участие на държавното първенство на 22 август в Пазарджик.