Русенските фенове на рока ще имат удоволствието на живо да пеят заедно с група Intelligent Music Project на 20 септември. За трето поредно лято рокаджиите, предвождана от своя фронтмен Рони Ромеро и звезда на легендарната група „Рейнбоу“ са подготвили впечатляващи концерти за най-големите български градове. На тях музикантите ще представят излезлия преди броени дни седми албум на групата Unconditioned.
Турнето на Intelligent Music Project стартира на 17 август в Античния театър в Пловдив и продължава на 31 август в Стара Загора, на 3 и 4 септември във Варна и Бургас, на 9 септември в София, на 20 и 24 септември в Русе и Букурещ.
„С всяка изминала година и групата, и шоуто, което представяме, се усъвършенстват. И сега ще е така. Подготвили сме ударно двучасово рок представление, което няма да остави никого безразличен - още по-добър звук, ефектно светлинно шоу, мултимедия и страхотни музиканти, които нямат търпение да се качат отново заедно на сцената“, заяви продуцентът и създател на групата д-р Милен Врабевски. 
Бандата ще излезе в традиционния си състав: Стоян Янкулов-Стунджи на барабаните, Бисер Иванов на китарата, Славин Славчев, Лина Никол и Боби Косатката като беквокалисти, Самуел Ефтимов на пианото, Иво Стефанов на клавира, Димитър Сираков на бас китарата и, разбира се, Рони Ромеро като основен вокалист.