Искаме да покажем какво се казва свобода, пълна индивидуалност и възможност за всякакви изяви като ви предложим да застанете под прожекциите на Отворена сцена на 15 юли в Дом Канети, бул. „Славянски 12. Така от „Ротаракт Русе“ обявиха поканата си за участие в събитието „към всякакви артисти, комедианти, музиканти, Дуети, триа, квартети, група от танцьори и най-различни изпълнители. Да се включат могат и художници в част от благотворителната ни изложба“. 
Стартът ще бъде в 20 часа и младите ротарианци са решени да оборят тезата, че в Русе няма нощен живот. Същността на събитието е събрана в две думи: „Всичко е позволено!“.
Желаещите да участват могат да се запишат на телефон: 0888 756 700, e-mail: [email protected] или чрез фейсбук страницата Rotaract Club Ruse. Там е публикуван и регламентът за участие.
Отворената сцена се организира за втора поредна година. Първото издание успя да събере 1000 лева в подкрепа на международният музикален конкурс „Франц Шуберт“, който две години поред се затрудняваше с реализацията си заради ковид пандемията. Тази година каузата е закупуване на устройство за контролиране на телесната температура за Педиатрията в УМБАЛ „Канев“, казват от „Ротаракт“ и благодарят на спонсорите си - туристическа агенция „Александър Травъл“ и други, които са пожелали да останат анонимни.
Всеки желаещ да се включи в каузата може да го направи по банков път на: IBAN: LT95 3250 0869 7853 8710
„Добре дошли са всички любители на изкуството и културата. Ние знаем, че нашият град е пълен с млади и талантливи хора, та какво по-готино от това да ги съберем на едно място!“, канят на Отворената сцена инициаторите.