През 2022 г. браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти - Националното сдружение "Недвижими имоти" (НСНИ), чества 30 години от своето създаване. По този повод сдружението организира от 9:30 ч. днес конференция в гранд хотел "Милениум", съобщиха от НСНИ.
Във форума ще споделят опит и нови тенденции представители от 26 европейски държави. Тържественото честване e включено и като част от Генералната асамблея на Европейската асоциация на професионалистите по недвижими имоти CEPI, която ще продължи до 25 юни. 
Като официални гости са поканени да присъстват представители на държавни и обществени институции, министерства, АГКК, КЗП, КЗК, КЗЛД, Нотариална камара, Камара на строителите в България, Висш адвокатски съвет, Българска търговско-промишлена палата, КРИБ, ФИАБЦИ-България, CEPI, представители на банки, медии и др.
На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на агенции за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, представители на УС на НСНИ, експерти от браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, международни представители на бизнеса.
Сдружението обединява повече от 300 водещи агенции за недвижими имоти в национален мащаб с над 2500 работещи професионални брокери и консултанти. Организацията е с международно призната активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти.