„Условията за подготовка в Трявна са на топниво - терени, хотел, храна, възможност за възстановяване“, каза за „Утро“ след вчерашната тренировка в планинското градче мениджърът на ФК „Дунав“ Ивайло Кирилов. Според него работата на момчетата в тази обстановка е да мислят само за футбол. Вчера те тренираха двуразово, а днес ще гостуват в Ловеч за контролен мач срещу „Литекс“ /18 часа/.
„Всички тренират сериозно. Рано е да давам оценка за новите попълнения, но щом ме питате за Стоян Предев, ще ви кажа, че първите ми впечатления са добри. Пъргав и жилав защитник. Не е много висок. Работи хубаво с топката“, заяви Кирилов.
Предев е юноша на Славия и има един сезон на „Овча купел“. Визитката му включва над 200 мача в професионалния футбол. Във Втора лига е играл за „Спортист“ /Своге/, „Витоша“ /Бистрица/, „Септември“ /София/, „Локомотив“ /София/, „Кариана“ /Ерден/ и „Монтана“.
Към „Дунав“ се присъедини бившият футболист на „Литекс“, ЦСКА, „Етър“, „Царско село“ и „Янтра“ /Габрово/ Никола Колев. Той получи по-голяма почивка и пропусна началото на подготовката в Русе.