В навечерието на магичния Еньовден - празник на слънцето, билките и фармацевтите, екипът на аптеки „Оптима“, заедно с колегите си от ресторант „Кралска закуска“, посетиха енергийни места в Северозападна България.
Традиционният тиймбилдинг на екипа на Краси и Марияна Иванчеви тази година бе съпътстван и с Еньовденска обучителна академия. Зареждащият маршрут започна с обход на пещера Леденика, пикник на поляната с игри и забавления, който завърши с народни танци, а най-подготвените преминаха трудните препятствия на близкия въжен град. Купонджиите, които този път бяха над 50, нощуваха в подножието на Белоградчик, а на следващия ден летяха с балони над Белоградчишки скали. За финал си поставиха и изпълниха друга важна туристическа цел - пещера Магурата. Програма завърши с бране на билки в ранната сутрин преди отпътуването обратно към Русе и завръщането по работните места на всички участници в приключението. 
Семейство Иванчеви благодари на екипа на аптеките и ресторант „Кралска закуска“, които всеки път доказват, че могат не само да добре да работят, но и да се забавляват подобаващо.
Собственикът на аптеките Марияна Иванчева допълни, че във връзка с настъпващото лято предлагат и нов асортимент, съобразен със сезона, в първата по рода си машина за лекарства, инсталирана на бул. „Цар Освободител“ 12, непосредствено пред „Оптима 5“. Апаратът вече активно се използва и така нуждаещите се имат денонощен достъп до едни от най-необходимите в ежедневието медикаменти.