Състезателят на СКТМ „Дунав“ Огнян Тодоров в партньорство със Звезделина Кънчева от „Корабостроител 92“ /Варна/ завоюва вицешампионска титла при смесените двойки на държавното първенство по тенис на маса за младежи и девойки до 21 години в Пловдив. Той спечели и бронз в личното първенство. Огнян игра и при мъжките тандеми с Христо Иванов от „Аватар“ /Сф/. Двамата стигнаха до полуфинала, където, въпреки че водеха с 5:1, загубиха от дуо на ЦСКА.
Другият тенисист на „Дунав“- Даниел Гайбакян, постигна две чудесни победи срещу национални състезатели - на четвъртфинала срещу играещия в Сърбия Георги Ефтимов /“Стоянстрой“/ и на полуфинала срещу Радослав Котев /“Марек-Дигеста“ /Дупница/. Той игра добре и на финала, но загуби и остана със сребърно отличие.
В същото време Анита Петкова, възпитаничка на треньора Петър Петров в „Дунав“ и УСШ, стана шампионка при момичетата до 15 години на мемориален турнир в Полски Тръмбеш. Следващото изпитание пред нея е участие на балканско първенство в Албена и на европейско в Сърбия.
„Благодарим на фирма „Доминекс Про“ и госпожа Нина Крушева към подкрепата на нашия клуб“, зявиха треньорите Стефан Лъвчиев и Петър Петров.