Харизматичната Михаела Филева ще представи впечатляваща музикална програма на сцената на Летния театър в Русе във вторник, 14 юни. Публиката край Дунав ще има привилегията първа да чуе „Опасно близки“, „Латино сеньорита“, „Инкогнито“, „И аз съм тук“, „По-добра от мен“, „Бойкот“ и много други в лайв версии. Заедно с Михаела на сцената ще бъдат музикатните Краси Тодоров, Васил Крумов, Радо Казасов и Евден Димитров.
Михаела Филева е сред малкото български изпълнители, които представят концертно шоу от висока класа. Най-изявената млада певица и автор има десетки хитове, които всеки може да запее, а когато това се случи по време на концерт, чувството е неповторимо.
Красивата Михаела грее на сцената като пленява публиката с характерните си вокални изпълнения, емоционалност и грация. Тя умее да въвлича зрителите в историята на всяка песен, да въздейства с присъствието си и да кара малки и големи да се вълнуват и преживяват музиката й. Освен това непрекъснато добавя нови, запомнящи се песни в репертоара си, които са причината към днешна дата тя да е сериозен изпълнител по вкуса на публика в широк възрастов диапазон. С „Бойкот“ ще ви накара да затанцувате, с „Нова страница“ ще ви разчувства, с „Латино сеньорита“ ще усетите вкуса на лятото, с „А дано, ама надали“ ще ви усмихне, с „Родена с късмет“ ще ви накара да повярвате, че всички имаме право на щастие, обещават организаторите на концерта от „Монту Мюзик“.
Билетите за концерта Филева вече са в продажба в мрежата на Eventim.