Сектор Б на стадион "Васил Левски" ще подкрепя Лацио срещу Лудогорец утре, предаде Actualno.com. Разградчани пуснаха в София билети за южната трибуна, които и в момента се изкупуват от фенове на Левски. Те обаче няма да викат за българския тим. Ултрасите твърдо са решили да подкрепят приятелите си от Италия. Първоначално "сините" фенове се надяваха да бъдат допуснати в сектора за гости, но това не бе позволено. Сега те са намерили вратичка и все пак ще изпълнят своя план.

Лацио ще бъде подкрепян от две страни на "Васил Левски" утре, но това не е най-лошата новина за ръководството на Лудогорец. По -неприятното е, че от сектор Б готвят провокации и са готови да опетнят безупречния имидж на Лудогорец в Европа. Левскарите ще се опитат да вкарат на стадиона димки, бомби и факли, които са строго забранени от УЕФА. По този начин от синята агитка се надяват да саботират по всякакъв начин походът на Лудогорец в Европа, който явно не им понася. През този сезон шампионите изравниха или подобриха редица от успехите, с които тимът от "Герена" се славеше през новия век.

До този момент са продадени над 20 000 билета за утрешния мач от 1/16-финалите в Лига Европа. Останали са ценни хартийки за секторите Б и Г. В северната трибуна ще се настанят фенове на ЦСКА, но те планират да подкрепят българския тим, за разлика от тези на Левски.