Мария Кирилова от МГ „Баба Тонка“ стана носителка на най-високото звание Националната олимпиада по информационни технологии - лауреат. 11-класничката участва в нея със своя робот с изкуствен интелект 3D AI Robot и спечели трето място място в състезателна група 11-12 клас в направление „Съвременни системи за визуална информация“. В теоретичния модул обаче получи безапелационна пълна шестица. Това е и оценката за цялостното участие в олимпиадата на възпитаничката на старши учителя по информатика и информационни технологии в МГ „Баба Тонка“ Сюзан Феимова. 
Проектът на Борис Златев от 6 клас „Mathgarden“ бе класиран на второ място в състезателна група 5-7 клас в направление „Интерактивни проекти“. Оценката за цялостното му участие в олимпиадата съща е пълна шессита, негов научен ръководител е Снежана Тодорова.
Отлично се представиха Никола Славов и Арзу Тейкова от 12 клас, Симеон Неделков от 11 клас и Анакин Али от 11 клас. Те бяха оценени съответно с мн. добър 5, добър 4.25, мн. добър 5.25 и отличен 5.50. Техен научен ръ ководител е Сюзан Феимова.