„Утро отново“ е озаглавен новият акустичен проект на Влади Ампов-Графа, който заедно с топ музиканти ще представ най-големите си хитове в нова светлина. Концертите в цялата страна ще бъдат само четири. Първият ще прозвучи в Античния театър в Пловдив на 11 юни, следват гастроли в Бургас и Варна и финал в Русе на 16 септември.
В концертите „Утре отново“ Графа ще използва максимално богатството на звука на акустичните инструменти, за да създаде красиви нови версии на големите си хитове и близост с публиката. Сред тях са „Най-щастливият човек“, „Ти грееш“, „Давам всичко за теб“, „Утре отново“, „Химера“, „Ванилия“, както и песни, които не са изпълнявани от много години на живо. 
Той самият се включва активно и като инструменталист на китара и пиано. На сцената с него ще се качат музикантите Борислав Бояджиев-Борче, русенецът Мирослав Иванов, който скоро гостува в града с „Обичайните заподозрени“, Александър Обретенов и Венцислав Трифонов, които за първи път се включват и като беквокалисти.
„Уют“ е думата синоним на акустичния концерт „Утре отново“, споделя Графа, който в момента активно репетира за впечатляващото концертно преживяване.