Анна-Мария Въртовска представя дебютен албум с концерт. Station Unknown е и заглавието на една от песните, които ще прозвучат на премиерата - на 14 май в "Тънка червена линия", съобщават организаторите.
На сцената, заедно с Анна-Мария, ще бъдат музикантите от група No More Many More. Песните в Station Unknown са общо 12, а целият проект е осъществен с подкрепата на културния фонд на "Музикаутор".
През последните месеци младата певица издаде сингъла The Light At Night, последван от първия ѝ видеоклип - на втория сингъл Try, записан заедно с пианиста Мартин Стоянов-Мартист.

Анна-Мария е автор на музиката, текста и аранжимента на всички песни в дебютния си албум. Изключение правят Try и "Любовта не е за всеки", чийто аранжимент е на Мартист. Записите са направени в Gega Studio от Иван Гатев и Оги Кьосовски. Двамата свирят и в някои от песните, както и Никола Симеонов - китара, Васил Андреев - бас, Александър Михайлов-Сашкина - саксофон, Слав Лазаров - тромпет, Камен Александров - китара, Лоренцо Спараши - бийт, Николай Воденичаров-Никеца, Емилия Цветкова, Айсел Карадайъ , Ивайло Петров - беквокали и др.

Анна-Мария Въртовска е на сцената от дете. Първо - като част от Детския хор на БНР, в който пее в продължение на 12 години. Още преди да навърши 18 години участва в различни формации, както и в техни звукозаписни и концертни проекти.
Завършила е поп и джаз пеене при Етиен Леви в НБУ, свири на пиано, китара, отскоро и на укулеле. 
През 2012 г., заедно с Ангел Тонкин и Васил Тонкин, създава първата си група In Between, с която има активна клубна дейност. От 2016 г. пее в дует с Никола Симеонов, участва в двата албума на група Cool Den и в третия албум на група No More Many More.