Документален спектакъл върви по стъпките на истински хора с техните истински трагедии и победи в битката с различни зависимости. „План Б“ е създаден по действителни истории на реални човеци, преминали през ада на алкохола, наркотиците и хазарта.
Компанията на актьора режисьор Михаил Милчев „M&B Productions“ ще покаже „План Б“ на сцената на русенския куклен театър утре вече от 19 часа. 
„Ние сме духовни същества във физически тела и земният ни живот е само малка част от безкрайното ни съществуване“, казват създателите.
Смисълът на живота е в собствения катарзис, какъвто е и смисълът на изкуството, заявява Михаил Милчев, чиято е и идеята за представлението.
Спектакълът е предназначен за възрастна аудитория, но кани и младежи над 14-годишна възраст. Драматург е Яна Добрева, хореограф: Велислава Цветкова-Дипчикова. Постановката е изградена с виртуалното изобилие на дигиталния артист Петко Танчев и видео на Владимир Вълчанов. Композитор е Милен Апостолов.
Сред актьорите, които претворяват на сцената реалните драматични премеждия на зависимостите, са Борис Коев, Вартан Алексанян, Гергана Либова и колегите им от Русенския куклен театър Димитър Пишев, Ивета Маринова и Светлина Станчева.