Двубоят с ФК „Септември“ на 2 април от 16 часа на Градския стадион в Русе ще бъде Ден на феновете, обявиха вчера от ФК „Дунав“. За този двубой са планирани още редица специални инициативи и изненади, които да направят фенското изживяване още по-силно.
Клубът започна промоционална предварителна продажба на комбинирани билети. Те ще бъдат на цена от 6 лева и с тях на стадиона ще могат да влязат до 5 души. Предварителната продажба ще продължи до петък, от 9 до 18 часа на ул. „Ангел Кънчев“ 23.
Комбинираният билет ще може да бъде предварително поръчан и онлайн с попълване на данни във форма на сайта на клуба fcdunav.bg. При предварителна поръчка билетът ще може да бъде взет от касите на Градския стадион в Русе в деня на мача.
В деня на мача ще се продават билети на стандартна цена от 3 лв на касите на централния вход откъм бул. „Липник“, който ще бъде специално отворен. Деца до 14 г. и членове на сдружението ще влизат свободно.
За да бъде по-близо до феновете, ФК „Дунав“ вече има акаунт и в Туитър. Привържениците на клуба могат да последват FC Dunav Ruse @fcdunav, където ще получават още по-ексклузивни и бързи новини от футболния клуб.