Всички си мислят, че разбират от футбола и политика - това гласи една популярна фраза, която в интерес на истината в последно време може да важи и за доста други сфери от обществения живот. А доста от почитателите на Царя на спортовете имат самочувствието, че могат да предвиждат изхода на мачовете или да познават какво се случва в тях. Но не всеки от залагащите всъщност се справя толкова добре, а сред успешните играчи повечето освен умение в прогнозите знаят как да се възползват и от специалните оферти. А при sesame bonus предложенията при спортните залози не са малко и наистина могат да придадат добавена стойност на потребителите.

Летящите коефициенти дават шанс да “живеем за мига”

Играчите винаги преследват по-високите ставки, като опитните асове сравняват каква възвръщаемост би им донесъл конкретен мач в различните уеб-базирани платформи за залози. В това отношение особено примамлив Sesame bonus за спорт представлява концепцията за Летящите коефициенти. Какво означава това понятие? Букмейкърът повишава ставките на определени пазари за специално подбрани двубои от най-силните футболни първенства. Това е периодична оферта, която може да е активна в рамките на едно денонощие или дори само за няколко часа. Дори и в по-малко натоварен ден като понеделник или петък в платформата попадат поне 3 предложения с конкретно повишен коефициент за даден пазар, а не за всеки възможен залог от двубоя. С това предложение можем да “живеем за мига”, тъй като офертата може да е налице сега, но да се “изпари” след час или два.

А има ли друг интересен спортен Sesame bonus? Има, и то не един. Има такива, които са насочени към множествените залози. Такава промоция е Кеш за колонка, при която се начисляват допълнителни суми върху печалбите. Има условие да се наредят поне три селекции в акумулатора, като няма ограничения в пазарите, които се допускат. Главното условие е да се използват коефициенти над 1.30, за да се класира множественият залог за тази оферта. А колкото повече селекции са подбрани, толкова по-голям е и процентът на екстрата от букмейкъра. Така например при успех на колонка с 3 залога към чистата печалба се начисляват още 4%. А ако се използват 15 или повече селекции, при пълна успеваемост се добавят цели 50% върху вече спечелената сума. Допуска се и използване на системи, стига единичната колонка в нея да съдържа поне три селекции. Това, което прави промоцията още по-интересна, е възможността да бъде използване за залози на живо.

Една от най-търсените промоции от потребителите е затварянето на залог. Любимият на играчите кеш-аут е активен Sesame bonus, който освен това дава гъвкави варианти на регистрираните клиенти. Букмейкърът дава възможност за пълно или частично затваряне на залога, т.е. да се прибере част от сумата като застраховка, а да се остави друга, с която да се чака крайния изход и да се види дали има печалба. Cash out е супер възможност, но и с нея не трябва да се прекалява, особено пък ако потребителят още е на етап да разиграва начален Sesame bonus за спортни залози. Затварянето на залог е контра-продуктивно, докато се преследва превъртането на сумата по промоцията. Това е добре да се знае, а условията по различните оферти винаги трябва да се четат внимателно.