Футболистите на „Дунав“ ще играят утре от 15 часа втория си мач от пролетния етап от първенството в Североизточната Трета лига. Лидерът в шампионата ще посрещне на Градския стадион аутсайдера „Устрем“ /Дончево/. След победата на русенския отбор в предишния кръг с 6:0 като гост на „Рилци“ /Добрич/ единствената въпросителна като че ли утре ще е колко топки ще влязат в мрежата на земляците им от „Устрем“ /Дончево е само на 7 километра от Добрич/. Есенният мач между двата тима завърши с победа с 1:0 за гостуващите дунавци.
„Василен Марков, Преслав Папарков, Теодор Костов и Светослав Славчев са контузени. Няма да рискуваме с включването им и ще останат извън групата. Всички други момчета са здрави“, каза за „Утро“ треньорът Мартин Цирков.
Той изрази надежда, че четиримата футболисти с травми ще се възстановят до сряда, когато Дунав“ ще се изправи в Шумен срещу „Волов“ в мач за купата на Аматьорската лига. Двубоят ще е своеобразен финал, който ще определи представителя на Североизточна България в следващата фаза на надпреварата. При евентуално равенство няма да има продължения и ще се премине направо към изпълнение на дузпи.
Този мач ще започне в 14 часа.